Cookie- och integritetspolicy

På den här sidan håller vi våra mest uppdaterade villkor för partners. Du kan läsa vår integritetspolicy på engelska her.

Latest update: 9/9/2021

Ikraftträdandedatum: 10. september 2021

CVX (”os”, ”vi” eller ”vores”) driver www.cvx.vc webstedet (”Tjenesten”).

Den här sidan är avsedd att informera dig om vår policy angående insamling, användning och transparens av personuppgifter när du använder vår Tjänst och de val du har kopplat till dessa uppgifter.

Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda Tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat anges i denna integritetspolicy har ord som används samma betydelse som i våra affärsvillkor som finns tillgängliga från www.cvx.vc.

Information vi samlar in och använder

Vi samlar in ett antal olika typer av information av olika anledningar för att kunna tillhandahålla och förbättra vår service till dig.

Typer av data vi samlar in

Personlig information

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (”Personuppgifter”). Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsad till:

– Email adresse

– Förnamn och efternamn

– Telefonnummer

– Adress, stat, provins, postnummer, stad

– Cookies och användningsdata

– Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur Tjänsten nås och används (”Användningsdata”). Användningsdata kan innefatta information som din dators internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, vilka sidor i vår tjänst du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderats på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Spårnings- och cookiedata

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktivitet på vår tjänst och lagra viss information.

Cookies är filer med en liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningstekniker som används är ”beacons”, ”taggar” och ”scripts” för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda delar av vår tjänst.

Exempel på cookies vi använder:

Session Cookies. Vi använder sessionscookies för att driva vår tjänst.

Preferenscookies. Vi använder preferenscookies för att komma ihåg dina preferenser och olika inställningar.

Säkerhetscookies. Vi använder säkerhetscookies av säkerhetsskäl.

Användning av data

CVX använder den insamlade informationen för olika ändamål, inklusive:

– Att tillhandahålla och förbättra Tjänsten

– För att meddela dig om ändringar i vår tjänst

– För att låta dig delta i interaktiva funktioner i vår tjänst

– Att ge kundservice och support

– Att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten

– Att observera användningen av tjänsten

– Att upptäcka, förebygga och lösa tekniska problem

– Överföring av data

– Din information, inklusive personlig information, kan överföras till – och underhållas – datorer utanför din stat, provins, land eller annan offentlig myndighet där dataskyddslagar kan skilja sig från din myndighets lagar.

Om du befinner dig utanför Danmark och väljer att förse oss med information måste du vara medveten om att vi överför uppgifterna, inklusive personuppgifter, till Danmark och behandlar dem där.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt samtycke till denna överföring.

CVX vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy, och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land såvida det inte finns tillräckliga kontroller, inklusive säkerheten för dina data och andra personlig information.

Utlämnande av data

Lag krav

CVX kan avslöja din personliga information i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

– Att uppfylla en rättslig skyldighet

– För att skydda och försvara CVX rättigheter eller egendom

– För att förhindra eller undersöka en eventuell avvikelse i samband med Tjänsten

– För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten

– För att skydda mot juridiskt ansvar

– Datasäkerhet

– Säkerheten för din data är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi förbehåller oss rätten att anställa tredjepartsföretag och individer för att underlätta vår Tjänst (”Tjänsteleverantörer”), att tillhandahålla Tjänsten för vår räkning, att utföra Tjänsterelaterade tjänster eller för att hjälpa oss analysera hur vår Tjänst används.

Dessa tredje parter har endast tillgång till dina personuppgifter för att utföra dessa uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för andra ändamål.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för, innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns sekretess

Vår tjänst riktar sig inte till någon under 18 år (”barn”).

Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och vet att dina barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​upptäcker att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke, kommer vi att vidta åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft och kommer att uppdatera ”ikraftträdandedatumet” överst i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna integritetspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Ändringar av denna integritetspolicy är aktiva när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss:

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss:

Via e-post: info@cvx.vc

Via telefonnummer: (+45) 9394 9469

Find ud af, om CVX er et match for din virksomhed

Du skal blot udfylde nedenstående felter, og så tager vi kontakt hurtigst muligt ift. den kommende proces.

Picture of Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte Investment Manager, Sara Nahon, på sn@cvx.vc.

Få et møde

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi investerer eller hjælper med bestyrelsesposter, så kan du booke et møde herunder: 

Picture of Spørgsmål omkring bestyrelse?

Spørgsmål omkring bestyrelse?

Oscar Thybo, Senior Manager of Board & Advisory

Få et møde →
Picture of Spørgsmål omkring partnere?

Spørgsmål omkring partnere?

Joakim Herrestrup, Head of Partner Relations

Få et møde →

Ta reda på om CVX är en match för ditt företag

Du behöver bara fylla i fälten nedan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt angående den kommande processen.

Picture of Har du frågor?

Har du frågor?

Vänligen kontakta Investment Manager, Sara Nahon, på sn@cvx.vc.

Boka ett möte

Om du har frågor om hur vi investerar eller hjälper till med styrelseuppdrag kan du boka ett möte nedan:

Picture of Frågor om styrelsen?

Frågor om styrelsen?

Katrine Gilberg , Head of Board & Advisory

Boka ett möte →
Picture of Frågor om partners?

Frågor om partners?

Joakim Herrestrup, Head of Partner Relations

Boka ett möte →